top of page
LOGO_v004.png

NAGYSZÜLEINK HÁZA

Vonyarcvashegy, Déryné utca. A nagyszüleink balatoni háza, amire a nővéremmel emlékezünk. Fotókkal, szavakkal és ruhastorykkal.

FÉRFIRUHÁK - MAGYAR TERVEZŐKTŐL

Főleg az ünnepek előtt merült fel sokakban a kérdés, hol találnak fenntartható, vagy legalább helyben készült, magyar tervezői...

FÖLDES ESZTER ÉS VETLÉNYI ALMA

Földes Eszter színésznő és Vetlényi Alma tervező találkozása a véletlen műve. Nem ismerték egymást, mégis összekötötte őket sok-sok minden.

FÖLDES ESZTER RUHASTORYJA

Szabadságról: színházban, gondolatokban, ruhákban. Földes Eszter Ruhastoryja a fenntarthatóságon túl sok-sok üzenetet rejt.

ZIA

Csizmazia Anett csupán 3 éve álmodta meg a márkáját, de a ZIA ma már a budapesti és a milánói Fashion Week szereplője.

KEREKES VICA RUHASTORYJA

A színésznő szereti, ha a tárgyaknak, ruháknak története és lelke van. A magyar, cseh és szlovák tervezők nagy rajongója.

FESTY RUHASTORYJA

Festy a világ első divatbloggerei közé tartozik, 250 ezres Instagram tábora van. Mekkora a felelőssége egy influenszernek? Erről is szó lesz

DAIGE

Tóth Melinda a DAIGE designere nem halmozza a ruhákat, a saját kollekcióiból sem. A fenntarthatóság pedig elsődleges szempont a tervezésnél.

MÉSZÁROS BÉLA RUHASTORYJA

Előkerül Pókember, egy fürdőnadrág, néhány avokádó és persze rengeteg történet pl. a Pesti Balhé c. filmről. A szomszéd srác ruhastoryja!

BORBÉLY ALEXANDRA RUHASTORYJA

Borbély Alexandra 2017-ben Európa legjobb színésznője volt, 2018-ban pedig az Oscar-gálára választott estélyit. Egy ruhamániás ruhastoryja.

NUBU

Vannak ruhák, amelyek sosem mennek ki a divatból: a NUBU darabjai ilyenek. Újratervezés, olimpiai formaruhák és fenntartható design.

1 ÉV STORYJA

Épp próbálok egyensúlyozni, meg a lapátot is biztosan rosszul fogom, és egyébként is extrán káros déli napsütés van, mindjárt jön a...

KOVÁCS PATRÍCIA RUHASTORYJA

Fontos üzenetek nemcsak a polókon. Kapszulagardrób és egy "fensziskedéstől mentes", szuperszimpatikus színésznő története.

VETLÉNYI ALMA

Vetlényi Alma neve összeforr a fenntartható divattal. Szóval mindent megtudhatsz a Zero Waste tervezésről, ha megismered őt és a ruháit!

THE MAMA KIN

A the Mama Kin tervezője, D. Nagy Kinga beavat a műhelytitkokba. A finomság, a visszafogottság nemcsak az ékszerekre, hanem rá is jellemző.

GRYLLUS DORKA ÉS A HELLO BABY

Gryllus Dorka a berlini stílus és a magyar tervezők nagy rajongója. Legjobb barátnője pedig szerencsére bármikor el tudja látni ruhákkal.

JE SUIS BELLE

Ha szereted a művészetet és fontos számodra az értékek átmentése, akkor a Je Suis Belle hozzád is szól. Ruhastory Kiss Tibi tervezővel!

DESIGNER MASZKOK ÉS STORYK

Kényes téma a jelenlegi helyzetben, hogy egy tervező árulja, ajándékba adja, vagy önkéntesen varrja más szervezeteknek a maszkjait.

LILU RUHASTORYJA - 2. rész

Lilu szerint a ruháknak lelke és története van, amelyekre vigyázni kell. És eszünkbe juthatnak róluk olyan értékek, mint például a család.

LILU RUHASTORYJA - 1. rész

Lilu gardrób-kincsei mellett felmerültek olyan témák, amelyek most különösen érvényesek. Egy olyan helyzetben, amikor más értékek fontosak.

bottom of page